Godisbutik och café/konditori (ID:804)

Kategori: Kiosk/godisbutik

Ort: Stad nära Göteborg

Omsättning: .DK ca 15000

Hyra: 56250 

Yta: 300 

Öppettider: -  

Sittplatser: 30

Pris: -

Priskommentar: Lämnas vid personligt besök.

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Godisbutik med hög marginal samt café/konditori i bästa läge i en stad nära Göteborg (avståndet från Göteborg är ca 10 minuter).

En nästan nyöppnad, men väletablerad kiosk- & godisbutik i ett strategiskt område är till salu!

- Omsättning: 10 000:-/dag. Café & godis, video och tobak är inkluderat.
- Hyra: 45 000:- / mån + moms.
- Yta: ca 300 kvm.
- Sortimentet är det sedvanliga för kioskverksamhet med en bruttomarginal på ca 40 procent.

Godisdelen
Butiken byggdes för ca 7 år sedan och alla inventarier är nya. Det är en mycket välplanerad lokal med bra försäljningsutrymme, skyltfönster mot parkeringen, samt stor gratis parkering. Området är ett större bostadsområde med villor och flerfamiljshus. 2 skolor ligger också i närheten. Nära till en mycket trafikerad väg. Det finns mycket annat som man kan göra för att utveckla verksamheten ytterligare, bland annat ta in lotter, frozen yoghurt, slushmaskin m.m.

Café & konditori
Den perfekt optimerade café- & konditoridelen har 30 sittplatser inomhus samt ytterligare 40 platser för uteservering. Sortiment och försäljning är bakelser, smörgåsar, te, olika typer av dryck samt mjukglass och en komplett kaffemeny. Man har möjlighet att komplettera menyn med frozen yoghurt och populära juicer.

Här äger du hyreskontraktet och arbetar inte med franchise eller har bindande avtal till leverantörer. Det finns ett förråd i en källarlokal á 150 kvm som man kan använda som biljardsalong eller liknande. Den maskinella utrustningen är bra, alla maskiner för att hålla igång konditoriet finns och allt är i prima skick. Caféet är lättarbetat med goda marginaler.

Pris: Lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Formuläret under arbete!

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!