Hälsokost med hög omsättning (ID:882)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Göteborg

Omsättning: .3000000

Hyra: 22000 

Yta: 112 

Öppettider: mån-fre 10-18, lör 10-14, sön stängt 

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök.

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Hälsokost i en kapitalstark förort nära Göteborg finns till försäljning. Många köpstarka kundgrupper känner till butiken och handlar där. Samma ägare har innehaft verksamheten i 11 år och butiken är mycket välkänd. Man har skapat sig ett seriöst och gediget rykte inom branschen.

Butiken ligger mycket nära Göteborg i en trevlig och expanderande ort. Antalet köpstarka invånare ökar hela tiden.

Ytan är ca 112 kvm och öppettiderna är mån-fre 10-18, lördag 10-14, söndag stängt. Inbrottslarm och överfallslarm finns. Verksamheten består av hälsokost och skoförsäljning. Många köpstarka konsumenter som handlar i området är trogna kunder. Det finns gott om drop-in-kunder året runt och butiken är i en positiv utvecklingsfas. Bra koncept med bra marginaler. Butiken ligger i ett mycket välkänt köpcenter med många besökare per dag, med närhet till resecentrum också. Många kända företag ligger granne med butiken såsom; Hemköp, Willys, Maxi, Apoteket, Systembolaget, Swedbank, Nordea bank, och Handelsbanken ligger i grannskapet. Kommunen växer stadigt och många väljer att flytta till kommunen.

Ljus lokal med 112 kvm i en genuin miljö. Många välkända företag med välrenommerade märken ligger i närheten och det passerar många förbi så det finns gott om drop-in-kunder. Hyran är ca 22 000 inkl. moms. Omsättningen är ca 3 000 000 kr exkl. moms.

Pris: Lämnas vid personligt besök. Här gäller högsta sekretess så seriösa och solventa spekulanter är välkomna att kontakta oss.

Detta ingår i köpet: Bra koncept med bra marginaler. Kontakter med leverantörer. Alla inventarier inklusive inköpt kassasystem från en känd leverantör. Inredning: hyllor, bord, ny kassadisk, samt larm - överfallslarm, inbrottslarm. Spotlightbelysning med bra punktbelysning tillhör inventarierna.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Formuläret under arbete!

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!