Serviceföretag med kemtvätt inom franchisekedja (ID:893)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 5500

Hyra: 9000 

Yta: 128 

Öppettider: vardagar 09-17, lör 10-14 

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök.

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Missa inte möjligheten att få driva en av Göteborgs finaste kemtvätt/skomakeri/skrädderi med ett starkt koncept i ryggen. Det är ett tillfälle för alla som vill vara sin egen chef och driva sitt eget företag men som kanske inte har hela kapitalet eller de kontakter som krävs. Vi ger dig hjälp och stöd genom ett kompetent och välorganiserat supportnätverk. Låter det intressant? Då ska du läsa vidare…

Kedjan har hjälpt företagsamma personer att bygga upp sina egna framgångsrika företag. När du blir en del i vår franchisekedja blir du samtidigt del i ett starkt team. Vi hjälper dig genom hela resan och fokuserar på att vägleda dig till din egna framgångsrika verksamhet. Vi hjälper dig att starta upp verksamheten och ser till så att du är trygg i det du gör innan du ska stå på egna ben. Uppföljningar sker sedan löpande under hela samarbetet. Man har funnits i 12 år – vi hjälper franchisetagare med budget, återkoppling, försäljning och unikt samarbete mellan butikerna.

Vi planerar att inom kort rekrytera ett antal nya franchisetagare i Göteborg, till dessa enheter söker vi nu efter dig som är driven och har en passion för branschen.

Man har ett stort utbud av tjänster, såsom kemtvätt, skrädderiarbeten, skomakeri, mangling, tvätt av möbelklädsel, mattvätt och hushållsnära tjänster med mera.
Som franchisetagare får man sitt eget distrikt och arbetar genom en beprövad modell som har visat sig framgångsrik och fungerande. Kedjan har funnits sedan 2004 och expanderat till 16 miljoner i omsättning senaste bokslutet år 2016, och växer kontinuerligt cirka 15% per år.

Vi ger allt och kräver att du gör detsamma. Vi vill att du har:
• Viljan och kunskapen att driva eget
• Förmågan att planera och tänka långsiktigt
• Drivet och lagandan som krävs för att ingå i en franchisekedja
• Affärsmässigt kunnande
• Förmågan att hålla nere kostnader
• Startkapital som du är beredda att satsa i verksamheten
• Insikten att mycket arbete är en förutsättning för ett lyckat resultat, speciellt vid uppstarten
• Social kompetens samt vanan att leda andra människor

Starka skäl att starta ditt eget:
1 Låg investeringskostnad
2 Enkel drift
3 Bra avtal och samarbete med hela kedjan

För rätt person är detta en fantastisk möjlighet, överväg noga om du har alla de kvaliteter som behövs innan du tar kontakt.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Formuläret under arbete!

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!