E-handel inom barnkläder (ID:966)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Ort utanför Göteborg

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 70000

Priskommentar: -

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Postorderföretag inom barnkläder med mycket stor potential är nu till salu. Säljes på grund av tidsbrist. Konceptet är ett klädmärke som säljer kläder till lekande barn. Kläderna är bekväma och passar både pojkar och flickor. Man har valt enkla modeller på kläderna och istället satsat mer på fina och färgglada motiv som barn gillar. 6 olika designers har tillsammans med ägaren tagit fram tolv mönster. Mönstren ägs av företaget vilket gör kläderna unika. Idag säljer man bara överdelar, kortärmat, långärmat och bodies, totalt 5 olika plagg.

Man har webbutik, samt Instagram- och Facebook-konto. Möjlighet till betallösning via samarbete med plattformen Textalk som man använder finns också.

Stor möjlighet till export utomlands finns också, nuvarande ägaren har valt att endast koncentrera sig på den svenska marknaden. Verksamheten har stor potential om man satsar ytterligare på marknadsföring.

Hemsida till verksamheten finns, där alla beställningarna sker. Förutom hemsidan får köparen också ett stort antal kontakter med designers, bloggare och kunder och ett väl inarbetat namn. Nuvarande ägaren kan också hjälpa till vid övertagandet.

Förutom hemsidan ingår också logotyper, epostadress, skyltar, bildarkiv och färgkoder till kläder och logotype.

Pris: 70 000 kr + lager.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid