Pizzeria med mycket hög omsättning (ID:1019)

Kategori: Pizzeria

Ort: Ort utanför Göteborg

Omsättning: .10000000

Hyra: 20000 

Yta: 250 

Öppettider: -  

Sittplatser: 40

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Lokalyta: 250kvm
Sittplatser inne: 40
Antal anställda: 10st
Hyra: 20 000 kr i månaden
Oms: 10,5 mkr exkl moms per år.

Unikt tillfälle! Här finner ni en prisbelönt och mycket fin pizzeria med utmärkt läge i expansiv kuststad ca 40 min utanför Göteborg med utrustning samt utformning av högsta standard. Ägarna lämnar över en nyckelfärdig restaurang med fullt utrustat kök av hög standard, Restaurangen är utrustad med senaste tekniken för att kunna tillgodose den stigande omsättningen o efterfrågan även på hemleveranser (ligger i framkant när det gäller online, hemkörning).

De senaste två åren har de jobbat på att ha verksamheten självgående och bl. anställt en restaurangchef. Duktig personal är en av grundpelarna i denna verksamhet. Detta är en unik guldgruva som skulle mycket väl kunna passa en investerare som inte dagligen är i verksamheten. Ägarna driver verksamheten mycket professionellt och affärsmässigt och redovisar ett mycket positivt resultat år efter år. Bästa strategiska platsen för leverans av mat samt mycket bra läge för servering och avhämtning, med egna bilar & parkeringsplatser. Nuvarande ägarna säljer verksamheten pga. nya projekt.

Vill du ta över en verksamhet som ger mycket hög vinst varje år?
Ta kontakt så berättar vi mer.

Pris: lämnas vid personligt besök. All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid

Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.