Mäklarjouren

Besöksadress:

Blomstergatan 5 (Partihallarna)

411 04 Göteborg

Utdelningsadress:

Box 6110

400 60 Göteborg

Tel: 0709-54 20 44

info@maklarjouren.nu

Bli Företagsmäklare

En företagsmäklare är en person som handlägger och hjälper till att marknadsföra och sälja medelstora och mindre företag. Genom kanaler så som internet, kontaktnät och övrig marknadsföring söker en företagsmäklare upp potentiella köpare och säljare och försöker sammanföra de två parterna på så kort tid som möjligt. En företagsmäklare sköter också all kontakt mellan säljare och potentiella köpare och förhandlar fram ett slutgiltigt avtal. Dessa avtal kan variera från köp av verksamhet till uthyrning eller köp av enbart lokal.

Ett företag kan vara värt allt från några hundra tusen upp till flera miljoner vilket betyder att din vinst på en försäljning av ett företag värt 2 miljoner kan vara allt från 50.000kr till flera hundra tusen!

Vi är här för att hjälpa dig kunna ta del av denna potentiella guldgruva! Genom vårt program så kan du lära dig bli en framgångsrik företagsmäklare. Vi tillhandahåller allt du behöver; know how, erfarenhet och juridiskt kunnande, allt för att hjälpa dig uppfylla dina drömmar. Vårt program ger dig tillgång till exempeldokument i form av kontrakt och andra juridiska dokument som du behöver.

Ansökan via webbsidan för tillfället stängd. kontakta oss på info (snabel-a) maklarjouren.nu för mer infromation.

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig snarast för att berätta mer om Mäklarjouren KB:s franchiseprogram.

© 2011 MäklarjourenDesign av New Vision