Mäklarjouren

Besöksadress:

Blomstergatan 5 (Partihallarna)

411 04 Göteborg

Utdelningsadress:

Box 6110

400 60 Göteborg

Tel: 0709-54 20 44

info@maklarjouren.nu

Starta Eget

Tack för Ert intresse gällande Mäklarjouren KB och vårt franchisesystem!

Det glädjer oss att det finns så många intresserade ute i landet. För att kunna besvara alla förfrågningar och ge information på ett smidigt sätt, har vi valt följande system.

Här ger vi allmän information om Mäklarjouren KB och dess franchiseverksamhet. I materialet ingår en intresseanmälan som Du kan skicka tillbaka till oss, gärna via e-post. Detta stadiet kallar vi för introduktionsfasen.

Om Du verkar vara rätt person för vårt koncept så kontaktar vi Dig för en telefonintervju, då vi mer ingående diskuterar innehållet i konceptet och den policy som vi står för. Tycker både Du och vi att det här kan bli någonting så går vi tillsammans vidare till nästa fas som vi kallar för avtalsfasen. I detta stadiet går vi igenom det avtal som vi använder i verksamheten.

Under hela denna process tycker vi det är viktigt att Du skall få alla Dina eventuella frågor besvarade. Detta för att Du skall känna dig trygg och för att alla frågetecknen skall vara undanröjda när det är dags att starta verksamheten.

Bakgrund till franchisekonceptet

Allt sedan starten av Mäklarjouren KB har vi haft en stabil positiv tillväxt. Det beror visserligen på att vi har blivit bättre på att nå ut till våra klienter, men samtidigt på att marknaden har blivit lättare att bearbeta. Nu har vi nått det stadiet att det är dags att lansera Mäklarjouren KB till övriga delar av Sverige. Den senaste tiden har vi fått in ett hundratal uppdrag från olika företag över hela Sverige som vi är tvungna att tacka nej då vi ej kan erbjuda dem den servicen som de har rätt att förvänta sig.

Vår minimiprovision är 50 000 kr och lyckas vi inte att förmedla affären debiterar vi vår uppdragsgivare för de fasta kostnader som uppdraget är förknippat med. För närvarande uppgår dessa till 5 000 kr inklusive moms.

Franchisetagaren

Vi söker efter ambitiösa och utåtriktade personer som vill ta del av vårt framgångsrika koncept. Vi räknar med att en aktiv franchisetagare hos Mäklarjouren KB kan omsätta ca 1,5 miljoner per år inklusive moms, vilket motsvarar en årslön på ca 500 000 kr.

Du som är fastighetsmäklare, egenföretagare eller helt enkelt tror Dig passa för att arbeta som företagsmäklare bör höra av Dig till oss. Vi söker bland annat företagsmäklare i Västsverige, Stockholm och Malmö. Men även andra städer runt om i Sverige är intressanta marknader, t.ex. Karlstad, Linköping, Halmstad, Örebro, för att nämna några. Det är en fördel om du har några av följande meriter och egenskaper:

 • Erfarenhet av att driva företag
 • Kunskaper i ekonomi och juridik
 • Bra på att förhandla
 • Kan flera olika språk, utöver svenska och engelska
 • Bra självförtroende
 • Självständig och målinriktad
 • Gillar att ha ”många bollar i luften” och kan hantera detta

Kostnaden för att ta del av vårt koncept är en engångskostnad (beroende på län). Därefter betalar franchisetagaren en kontinuerlig månadsavgift baserad på omsättningen (royaltyavgift). I konceptet ingår:

 • Tillgång till firman Mäklarjouren KB
 • Tillgång till en gemensam kunskapsbas samt kunddatabas
 • Mycket väletablerat kontaktnät över hela Sverige och i utlandet
 • Franchisehandbok som i detalj beskriver hur verksamheten skall skötas

Under hela avtalstiden kommer Mäklarjouren KB i egenskap av franchisegivare att bistå Dig med spetskunskap såsom juridisk rådgivning, planering av verksamheten och utveckling av Ert företag. Om Du tycker att det är verkar vara intressant för Dig, tveka då inte att fylla i intresseanmälan och skicka in den till oss.

Ansökan via webbsidan för tillfället stängd. kontakta oss på info (snabel-a) maklarjouren.nu för mer infromation.

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig snarast för att berätta mer om Mäklarjouren KB:s franchiseprogram.

© 2011 MäklarjourenDesign av New Vision