Kategori: Klädbutik

Modebutik med egen hemsida & e-handel (ID:1438)

Ort: Tranås

Hyra: -  

Yta: 650 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Mycket välrenommerad butik för försäljning av tidlöst och hållbart mode finns nu till salu i Tranås. Nuvarande ägaren har haft verksamheten i 30 år och säljer nu pga. pensionering. Bra kontakter med leverantörer med mera som kan överlåtas vid tillträdet ger möjligheter till expansion i övriga Skandinavien och andra länder. Utmärkt läge, centralt i en expansiv kommun med förmånligt hyresavtal. Stora skyltfönster ut mot gågata som ger stora exponeringsmöjligheter. En butik med komplett inredning, larm samt kameraövervakning till ett värde av flera hundra tusen kronor. Verksamheten har även egen hemsida med försäljning via web shop som genererar mycket kunder. Observera att ägaren kan tänka sig att överlåta endast e-handel och lager, utan lokal.

Lokalen är helt anpassad för verksamheten, totala ytan är 650 kvm. Förutom försäljning erbjuder man också omarbetning av pälsar och skinnjackor i egen, modern pälsverkstad. Ett fantastiskt tillfälle för rätt person att komma över en färdig rörelse till ett bra pris.
Öppettider: vardagar 10–16, lördag 10–14, sön stängt.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 500 000 kr + varulager (varulagret uppgår idag till cirka 1,3 MSEK).

För mer information och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avidé. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan