Kategori: Restaurang

Restaurang med franchise, A-läge, oms 4 MSEK (ID:1452)

Ort: Malmö

Omsättning: .4000000

Hyra: 65000 

Yta: 272 

Öppettider: -  

Sittplatser: 70

Pris: 1200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Denna mycket fräscha restaurang säljes i Malmö. Utmärkt torgläge, mitt i centrum med både bostäder och företag i närheten vilket ger hög genomströmning av kunder. Fullt utrustad s.k. nyckelfärdig restaurang. Restaurangen ingår i en franchisekedja vilket innebär fördelaktiga priser med leverantörer, hjälp med marknadsföring etc. Enkel att sköta och man får hjälp med rutiner, menyer osv vid övertagande. Härligt gästklientel i område med köpstarka kunder!

Restaurangen har ett mexikanskt koncept, man serverar bland annat burritos, quesadillas, bowls, burgare, tacos och nachos. Samtliga inventarier och inredning är mycket fräscha och i gott skick. Fina lokaler i två våningar och stort kök.

Antal sittplatser inne: 70. På sommarhalvåret har man även en uteservering med 30 platser. Yta: 272 kvm, hyra: cirka 65 000 kr exkl. moms per månad. Totala omsättningen 2021 var cirka 4 MSEK.

Begärt pris: 1 200 000 kr. Observera att finansiering av köpeskillingen kan erbjudas.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan