Kategori: Övriga rörelser

Chokladbutik med centrumläge i Norrköping (ID:1453)

Ort: Norrköping

Hyra: 10883 

Yta: 65 

Öppettider: 11-20 

Sittplatser: -

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Butik till salu med exklusivt sortiment av kvalitetschoklad, praliner och konfektyr. Strategiskt läge i centrum, med många förbipasserande, potentiella kunder. Det optimala skyltläget erbjuder goda möjligheter att exponera det unika sortimentet som erbjuds och säljs i butiken. Goda parkeringsmöjligheter och kollektivtrafik. Butiken har även en web shop som kan tas över, med betalningssystem (Klarna) kopplat till butiken. Nuvarande ägare vill sälja på grund av tidsbrist då man har andra verksamheter också.

Yta: 65 kvm.
Hyra: 10 883 kr exkl. moms per månad.
I dagsläget är dagskassan cirka 1 600 kr.

Butiken har ett stabilt kundunderlag som kan ökas med extra marknadsföring och små förändringar. Butiken är välkänd. Öppettider just nu är vardagar 11–20, lör 11–19, sön stängt. Det finns gott om kundparkeringar utanför affären och många boende och företag i närheten.

Begärt pris: 250 000 kr. Ägaren kan även tänka sig en bolagsaffär.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan