Kategori: Blomsterbutik

Superfräsch blomsteraffär (ID:1458)

Ort: Göteborg

Omsättning: .1100000

Hyra: 28000 

Yta: 200 

Öppettider: 10-18 

Sittplatser: -

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Unik chans att överta en mycket stabil och lönsam blomsterbutik och presentaffär i expansiv del av Göteborg, mitt i ett mycket välkänt köpcenter med många besökande kunder. Kundkretsen är både boende i området samt beställningar från olika företag.

Fräsch och ändamålsriktig butik på cirka 200 kvm med bra beredningsutrymme för snittblommor och presentinslagning. Inbjudande inredning i lokalen, sortimentet består av massor av vackra presentartiklar och blommor. Butiken är ej kopplad till någon kedja och är fristående. Man kan koppla till Euroflorist eller interflora och omsätta mer.

Under årens lopp har man skapat kunskap kring vilka typer av snittblommor och presenter som är mest lönsamma och tack vare detta ökat marginalerna! Totala omsättningen per år ligger på cirka 1,1 MSEK. Öppettider är 10–18. Hyran är på ca 28 000 kr per månad inklusive moms. El tillkommer.

Butiken har funnits i ca 18 år och är välkänd och väletablerad. Denna fina verksamhet är ett fynd för en mindre familj eller par!

Begärt pris: 250 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan