Kategori: Restaurang

Restaurang i Linné oms 5 MSEK (ID:1461)

Ort: Göteborg

Omsättning: .5000000

Hyra: 15890 

Yta:

Öppettider: 11-24 

Sittplatser: 60

Pris: 2500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

En mycket fin, välskött restaurang på fantastiskt hörnläge i Linnéstaden finns nu till förmedling. Restaurangen har ett gott rykte och en lyxig atmosfär då man lagt stor vikt på råvaror och koncept.
Hög mysfaktor ger bra kundunderlag i områdets många boenden och andra besökare på grund av läget på en populär men lugn gata. Vidare har stället mycket gott rykte, med höga poäng på The Fork och många återkommande kunder. Inne hittar man 60 sittplatser och uteservering på 50 platser. Köket är fullutrustat med bra restaurangventilation och fettavskiljare.

Stadsgas levereras in i lokalen vilket ger en bra kostnadsstruktur med tanke på dagens elpriser. Förråd ingår i hyran. Lokalen är godkänd av berörda myndigheter miljö och hälsa, brandtillsyn och alkohol.

Restaurang har öppet bara på kvällar och helger då möjligheten att öka omsättningen finns med lunch och längre öppettider. Restaurangen har vidare haft en god omsättning ca 5 miljoner men ägarna väljer nu att gå vidare till andra utmaningar. Månadsavgift 15 890SEK.

Pris 2 500 000kr/högstbjudande.

För mer information och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan