Kategori: Klädbutik

Väletablerad second hand-butik med bra läge (ID:1462)

Ort: Göteborg

Hyra: 12300 

Yta: 160 

Öppettider: 10-18 

Sittplatser: -

Pris: 200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Nu finns det möjlighet till att ta över en väletablerad och välkänd second hand-butik i Göteborg som inriktar sig på kläder, accessoarer och heminredning. Det strategiska läget med närhet till ett välkänt och populärt köpcentrum samt boende i området genererar många potentiella kunder. Butiken är välrenommerad och har byggt upp en trogen och stor kundkrets som besöker butiken regelbundet.

Lokalen är fräsch, med en yta på 160 kvm. Hyran är mycket låg och ligger på ca 12 300 kr/månad plus moms. Öppettiderna är 10–18 alla dagar.

Observera att efterfrågan på second hand-butiker alltid höjs under lågkonjunkturer, och att det är många som köper begagnade produkter för att spara pengar och handla hållbart ur ett miljöperspektiv.

Den nuvarande ägaren har haft butiken under ca 1,5 år och har ökat omsättningen till 500 000 kr under en kort tid. Ett ypperligt tillfälle för rätt person att förvärva en komplett butik med ljusa framtidsutsikter.

Begärt pris: 200 000 kr

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan