Kategori: Bilverkstad

Bilverkstad med mycket bra läge (ID:1463)

Ort: Kungsängen

Omsättning: .2000000

Hyra: 37000 

Yta: 300 

Öppettider: 8-17 

Sittplatser: -

Pris: 700000

Priskommentar: -

Beskrivning:

En bilverkstad finns nu till salu. Bilverkstaden är lokaliserad i ett populärt industriområdena utanför Stockholm. Total yta är ca 242 kvm bottenvåning och ca 52 kvm övervåning och omfattar verkstad med 3 liftar (finns plats för 5), däckmaskiner, specialverktyg, AC-maskin, verkstadspress, två verktygsvagnar och mycket mer. Dessutom finns en uppställningsplats på framsidan för plats till 9 bilar. I lokalen finns ett rum för kontor, en matsal/kök och ett stort badrum med dusch. Golvet i verkstaden är relativt nymålat och lokalen är väldigt ljus och fräsch.

3 personer totalt arbetar på plats dagligen. Endast öppet på vardagar med öppettiderna 08–17. Möjlighet att ha öppet på helger. Hyran är låg och ligger på ca 37 000 kr exkl. moms (kallhyra). Parkeringar ingår i hyran, man kan även välja att ha färre parkeringsplatser för att få ned hyran. Vatten ingår i hyran, el tillkommer. Kostnad för el ligger just nu på cirka 3 000 kr per månad. Maskiner och utrustning är fräscha och i bra skick. Idag finns det en saxlift och två tvåpelarliftar monterade. Omsättningen har varit stigande och gått från 0 till 400 000 kr per månad. Man jobbar idag mest mot bilfirmor i närheten men det finns möjligheter att locka fler privatkunder om man vill, det finns mycket bostäder i området. Företaget säljes pga. avstånd för ägarna. De anställda är villiga att fortsätta men man måste ingå nya avtal med dem. Idag har man 2 mekaniker men det finns möjlighet till fler. Det finns både hemsida och Facebook. Observera att namnet ej ingår i överlåtelsen. Begärt pris: 700 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan