Kategori: Restaurang

Sushi och pokebowl med A-läge (ID:1465)

Ort: Göteborg

Omsättning: .3000000

Hyra: 12772 

Yta: 61 

Öppettider: 11-20 

Sittplatser: 16

Pris: 850000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Tillfälle att ta över en väletablerad och väl fungerande sushi & pokebowl med A-läge i västra Göteborg. Man har byggt upp en stor kundkrets bland både privatpersoner, företag och boende i området och omsättningen har gått upp från 0 till cirka 3 MSEK på ca 12 månader. Med ett av traktens största köpcentrum i närheten och med parkeringsplatser direkt utanför butiken är läget det bästa man kan önska. I dagsläget serverar man sushi, maki, sashimi och pokebowls. Lokalen ligger intill ett av de mest luxuösa bostadsområdena i Göteborg och är superfräsch.

Servering inomhus med 16 sittplatser, det finns även uteservering med 8 platser.

Hyra: 12 772 kr exkl. moms per månad.
Yta: cirka 61 kvm.
Öppettider: tisdag-söndag 11–20, måndag stängt.

Begärt pris: 850 000 kr/bud.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan