Kategori: Konditori/bageri

Väletablerat bageri/konditori i Uddevalla (ID:1467)

Ort: Uddevalla

Hyra: 5700 

Yta: 90 

Öppettider: 8-17 

Sittplatser: -

Pris: 500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Ett bageri och konditori med hög potential finns nu till försäljning. Bra läge med gott om både boende och företag i närheten. Verksamheten är mycket väletablerad och populär, den har funnits sedan 1937 på samma plats och är känd för sina stenugnsbakade produkter.

Ytan ligger på ca 90 kvm. Hyran är endast 5 700 kr per månad, momsfritt. Det finns beredningsutrymmen, kyl- och förrådsutrymmen och försäljningsdel. Öppettider: tisdag-fredag 8–17, lördagar 8–13. Stängt under röda dagar samt semesterstängt 4 veckor under juli (Obs, det finns både bostäder och företag, samt kommunala verksamheter i närheten).

Verksamheten är inriktad på försäljning av egenproducerade bröd, baguetter, bullar, kakor mm. Man kan utveckla rörelsen väsentligt genom att satsa på take-away-verksamhet, beställningar, företagskunder mm. I dagsläget är de flesta kunderna privata men man har en del försäljning till företag också.

Notera: det finns många företag i närheten och man kan höja omsättningen genom att satsa på marknadsföringsåtgärder mot dessa företag. Ägaren kan också tänka sig att stanna kvar en period för att lära upp en ny köpare.

Pris: 500 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan