Kategori: Frisersalong

Frisörsalong med A-läge i Linné (ID:1468)

Ort: Göteborg

Omsättning: .1200000

Hyra: 18678 

Yta: 88 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 650000

Priskommentar: -

Beskrivning:

En mycket välvårdad och fin frisörsalong belägen i Linné, i ett av Göteborgs köpstarkaste områden. Allt är byggt från grunden, designat och stylat. Det finns 7 frisörstolar och 3 platser för schamponering. Förutom salongsdelen har lokalen ytterligare 1 behandlingsrum och plats för nagelterapeut. Ägaren arbetar idag ensam i salongen, och hyr ut 2 stolar på heltid och 2 stolar på halvtid samt plats för nagelterapeut på heltid och behandlingsrummet på halvtid. Detta ger hyresintäkter på cirka 32 000 kr inkl. moms per månad.

Enorma utvecklingsmöjligheter då man kan utöka med mer hyresintäkter. Salongen är rymlig och ljus. Verksamheten har funnits sedan 2002 och nuvarande ägaren har haft den cirka 8 år. Denna salong är mycket etablerad. Många företag, skolor och många boende finns i närheten. Spårvagn/busshållplats finns också i närheten. Omsättningen har ökat för varje år sedan man öppnade. Verksamheten har haft stark utveckling med bra resultat.

Yta: cirka 88 kvadratmeter.
Omsättning: cirka 1,2 MSEK senaste räkenskapsår.
Hyra: 18 678 kr per månad, momsfritt.

Pris: 650 000 kr. Kan diskuteras vid snabb affär.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan