Kategori: Närbutik

Servicebutik med paketombud oms 1,5 MSEK (ID:1469)

Ort: Göteborg

Omsättning: .1500000

Hyra: 6400 

Yta: 120 

Öppettider: 9-20 

Sittplatser: -

Pris: 850000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Servicebutik och orientlivs med bra läge i bostadsområde och stor kundkrets finns nu till salu. Alla vet var butiken finns och vilka öppettider den har. Butiken är belägen vid ett bostadsområde i västra Göteborg. Observera att det just nu byggs ett stort antal nya lägenheter i området också. Gott om parkeringar utanför butiken. Det finns många hushåll i området och butiken är välbesökt.

Butiksytan är cirka 120 kvm, det finns även ett lager. Hyran är cirka 6 400 kr per månad exkl. moms, totala omsättningen 2021 var cirka 1,5 MSEK. Man är paketombud och har avtal med DHL, Schenker, Bring, UPS, Airmee, Instabox och Budbee. Provisionen från paket är cirka 20 000–25 000 kr per månad.

Utbudet är idag blandat, med livsmedel, godis, tidningar, tobak, dricka. Man har satsat på en bra mix av kvalitet och pris som har gått hem hos kunderna. Öppettider är vardagar 9–20, lördag och söndag 10–20.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 850 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan