Kategori: Restaurang

Fräsch restaurang med kolgrill (ID:1470)

Ort: Göteborg

Hyra: 27000 

Yta: 220 

Öppettider: -  

Sittplatser: 100

Pris: 1500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Mycket välkänd och väletablerad restaurang. Restaurangen är just nu stängd, tidigare har dagskassan varit cirka 10 000 kr. Det finns mycket positivt med restaurangen. Allt är nytt och fräscht, man har gjort renovering av köket och installerat ny ventilation och kolgrill. Kyl och frys, möbler och pizzaugn är också nytt. Man behöver enbart entusiasm & energi för marknadsföring i syfte att höja omsättningen. Man kan ha flera koncept: kolgrill, pizzeria, hamburgare och husmanskost. Rätt person kan höja omsättningen rejält och det finns planer för att bygga lägenheter och andra byggnader i området. Liknande konkurrent omsätter cirka 4 MSEK.

Ytan är cirka 220 kvm. Det finns cirka 100 sittplatser. Gott om parkering och gott om företag och boende i närheten. Hyran är 27 000 kr exkl. moms per månad. Vatten ingår, värme, el och sophantering tillkommer.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 1 500 000 kr. Man kan också tänka sig arrende (deposition om 500 000 kr + arrendeavgift om 10 000 kr per månad utöver hyra, el och värme).

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan