Kategori: Restaurang

Två restauranger i food court (ID:1472)

Ort: Helsingborg

Omsättning: .6000000

Hyra: 160000 

Yta: 100 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 1100000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Verksamheten består av 2 restauranger som båda ligger i en välbesökt food court med utmärkt läge i Helsingborg centrum. Verksamheterna ligger mitt i centrum och detta är en träffpunkt för alla besökare med mycket hög genomströmning av kunder, cirka 40 000 besökare per dag. OBS man säljer båda objekten i ett, som en inkråmsaffär. Det är öppet mellan lokalerna och man delar disk. Totalt omsätter man cirka 6–700 000 kr totalt för båda restaurangerna per månad. Köken är på cirka 50 kvm vardera för varje restaurang. Koncepten är italienskt på den ena och kolgrill med kött och fisk på den andra.

Food courten har totalt 250 sittplatser. Hyran för båda lokalerna är totalt 160 000 kr inkl. moms. Lokalerna är i topp-skick och är väldigt bra planerade. Perfekt tillfälle för den driftige att ta över en stabil verksamhet på väg uppåt. Av respekt för den dagliga driften kommer övriga uppgifter bara att lämnas ut efter personlig kontakt med ansvarig mäklare och undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 1 100 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan