Kategori: Restaurang

Välkänd pub & restaurang, korta öppettider! (ID:1473)

Ort: Avesta

Omsättning: .6000000

Hyra: 85000 

Yta:

Öppettider: 16-02 

Sittplatser: 100

Pris: 2200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Fin restaurang med gediget koncept, pub med restaurangmat, med mycket bra och centralt läge i Avesta finns nu till salu. Fullständiga rättigheter finns. Man tillagar och grillar rätterna i glödande Mibrasa-ugn, som ger oslagbar smak. Man serverar bland annat högrevsburgare, entrecote, oxfilé och en hel del annat gott. Här kan du njuta av vällagad mat av råvaror utvalda med omsorg, och ett brett sortiment av dryck. Man är även en sportbar, som visar ett varierat utbud av sportevenemang på ett flertal skärmar. Allt sker i en ombonad miljö med höga kvalitetsmål.

Restaurangen har cirka 100 gästplatser med en genuin och mysig inredning. Populär uteservering med plats för cirka 70 personer sommartid. Ett fantastiskt tillfälle med suveränt läge i underbara lokaler. Totalt omsätter man cirka 6 MSEK per år.

Hyra: cirka 85 000 kr per månad, inklusive moms, fastighetsskatt, drifttillägg med mera. Observera att verksamheten ingår i en kedja, franchiseavgiften är 25 000 kr inkl. moms per månad. Det krävs också att köparen blir godkänd av franchisegivaren.

Öppettiderna är just nu mån-tor 16-sent, fre 16–02, lör 15–02, sön 15–22. Säljes pga tidsbrist. Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 2,2 MSEK.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan