Kategori: Pizzeria

Pizzeria med A-läge i Varberg (ID:1474)

Ort: Varberg

Omsättning: .DK 5000

Hyra: 24000 

Yta: 150 

Öppettider: 12-21 

Sittplatser: 35

Pris: 850000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Pizzeria till salu med ett lyckat koncept, med A-läge på gågata i Varberg. Det finns också möjlighet att ansöka om rättigheter för öl och vin. Man har dubbla uteserveringar, en på innergård och en på gågatan, båda med cirka 40 sittplatser. Inomhus finns det cirka 35 sittplatser. Lokalen är 150 kvm och hyran är 24 000 kr per månad, momsbefriad. Omsättningen är just nu cirka 5 000 kr per dag (högre på sommaren).

Alla apparater och utrustning är fräscha och är i mycket gott skick, superfräscht kök. Kyl och frys finns. Skyltfönster ut mot gatan med många förbipasserande och turister på sommaren. Uteserveringen lockar till sig mycket folk.

Rörelsen är mycket bra skött och har god lönsamhet med goda utvecklingsmöjligheter på bästa läge. Öppettiderna är 11–21 alla dagar. Säljes på grund av tidsbrist då ägaren har andra verksamheter också.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 850 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan