Kategori: Övriga rörelser

Företag inom försäljning av ved (ID:1475)

Ort: Örebro

Omsättning: .1500000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 2000000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Företaget bedriver verksamhet inom försäljning av ved till privatkunder. Produkterna har ursprung från närområdet. Försäljning sker både på plats och via egen hemsida samt beställningar på mail och telefon till kunder. Man har både försäljning för avhämtning och leverans. Produkterna köps in från ett antal olika återförsäljare och huggs och paketeras i säckar på plats. Nuvarande ägaren har egen plats för paketering/försäljning som kan upplåtas till nya ägaren.

Nuvarande innehavare har drivit verksamheten i 25 år och den är mycket välkänd och med gott renommé. Verksamheten går mycket bra och redovisar lönsamhet varje år. Omsättning under senaste räkenskapsår landade på cirka 1,5 MSEK med god vinst. Marknaden är just nu expansiv på grund av ökade elpriser med mera.

Verksamheten är välskött och mycket enkel att driva. Man får en väl inarbetad verksamhet som det bara är att fortsätta driva.

Begärt pris: 2 000 000 kr, för namn, goodwill och hemsida. Observera att ägaren kan tänka sig att sälja maskiner också tillhörande verksamheten utöver köpeskillingen. Övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan