Kategori: Närbutik

Närbutik DK 10-14 000 (ID:1478)

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 10 000

Hyra: 26363 

Yta: 120 

Öppettider: 9-21 

Sittplatser: -

Pris: 1200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Butik med bra läge och stor kundkrets är nu till salu i bästa läge i Göteborg. I samma område finns gott om boende och många företag. Hög tillgänglighet – många kunder! En väletablerad och lönsam orientalisk butik belägen i ett tätt bebott område i Göteborg. Det finns ett väl fungerande larmsystem, kamerabevakning, med mera. Det finns goda parkeringsmöjligheter samt spårvagn och busshållplats alldeles i närheten och en av Göteborgs största Willysbutiker ligger nära.

Butikslokalen, som innefattar 120 kvm, är både trevlig och välskött. Butiken är väletablerad, alla i området känner till butiken. Personalen består av 3 heltidsanställda. Hyran är 26 363 kr exkl. moms per månad. Dagskassan är cirka 10 000–14 000kr i snitt, omsättningen är dock säsongsbetonad, under sommartid kan kassan vara upp till 40 000 kr. Kassan innan pandemin har varit ca 25 000–28 000!

Verksamheten har funnits i ca 7 år. Utbudet är idag blandat, med godis, dricka, grönsaker och frukt, livsmedel med mera. Man har satsat på en bra mix av kvalitet och pris som har gått hem hos kunderna. Öppettider är alla dagar 9–21.

Begärt pris: 1 200 000 kr. Varulager tillkommer.

Det finns möjlighet att vidareutveckla verksamheten genom att öka det befintliga sortimentet med till exempel tobak och halalkött, observera att man inte har något tobakstillstånd idag. Man kan till exempel erbjuda hemkörning, exklusiva produkter som gourmetmat, ekologiska produkter, kosmetika, smycken, etc. Man kan även utöka sitt sortiment med lokala produkter och specialiteter som är populära i området. För att öka omsättningen kan man också erbjuda kundkort och andra rabatter. Man kan även starta en online-butik för att öka försäljningen och nå ut till fler kunder. Man kan också förbättra den digitala närvaron och marknadsföra butiken på sociala medier för att nå ut till fler kunder.

Övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan