Kategori: Lokal

Kontor/showroom/atelje i Vasastan (ID:1479)

Ort: Göteborg

Hyra: 6129 

Yta: 64 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 450000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Om du söker efter en lokal som är ett fullfjädrat steg från er vanliga kontorsmiljö, är detta ett utmärkt alternativ i Vasastans hjärta. Denna ljusa och luftiga lokal är helt förberedd för att tillgodose dina affärsbehov. Utanför de stora fönstren finns det en fin uteplats med en fantastisk utsikt över Göteborg som vi vet att du kommer att älska. Inomhus hittar du alla bekvämligheter, från möbler och kontorsutrustning till all den tekniska utrustning som du kräver för att köra ditt företag och kan kopplas till en rad tjänster och service som krävs för att driva dina affärer.

Samtligt möblemang för showroom och kontor: tex, kontorsmöbler med skrivbord och låsbar arkiveringsförvaring. Bänkar för visning av produkter och med möjlighet till förvaring. Konferensbord (med extra iläggsskiva) samt med fem stolar. Soffa med soffbord, köksinredning och belysning. Välkommen att ta del av vårt erbjudande - det här kan bli hem för din verksamhet

Yta: 64 kvm.
Hyra: 6 129 kr per månad, momsfritt.

Ej godkänt för mat eller restaurang.

Pris: 450 000 kr (inkråm).

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan