Kategori: Restaurang

Restaurang mitt i saluhall oms 3,6 MSEK (ID:1480)

Ort: Göteborg

Omsättning: .3600000

Hyra: 23000 

Yta:

Öppettider: 9-18 

Sittplatser: 80

Pris: 2400000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Det vankas ett unikt erbjudande för er som önskar att bli ägare till en etablerad restaurang - mitt i en saluhall i Göteborg! Denna restaurang har funnits sedan 2008 och lyckats bygga upp en personalsnål verksamhet med stora utvecklingspotentialer, såsom take away, kvällsevenemang, catering och mer.

Omsättningen för senaste räkenskapsåret låg på 3,6 MSEK och det finns möjlighet att öka omsättningen genom att utöka öppettiderna. Hyreskostnaden är cirka 23 000 kr per månad exkl. moms och öppettiderna är 09–18. Det erbjuds 80 platser inomhus, samt 75 utomhusplatser för servering under maj-september.

Kom och upplev den härliga atmosfären och ta tillfället i akt att bli ägare till denna etablerade restaurang! Tveka inte, ta chansen och förvandla dina drömmar till verklighet!

Pris: 2,4 MSEK

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan