Kategori: Restaurang

Bistro med korta öppettider (ID:1481)

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 6000

Hyra: 13700 

Yta:

Öppettider: 9-18 

Sittplatser: 17

Pris: 800000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Vi har nu nöjet att presentera en unik möjlighet att äga ett välskött café/bistro på bäste läge i Linné, med härlig atmosfär och god marginal. Placerad i ett mycket köpstarkt område med stor kundbas. Med stora fönster som vetter mot gatan kommer denna café och bistro att leverera en bra omsättning med dess korta öppettider.

Matsalen har 17 sittplatser och uteserveringen cirka 20 sittplatser, vilket ger en bekväm upplevelse för gästerna. Bistron är fullt utrustad med alla nödvändiga maskiner och har bra förvaringsutrymmen, bra arbetsytor och tillräcklig ventilation i köket. Serveringstillstånd kan enkelt sökas.

Denna bistro har stor potential för den som är redo att ta över och fortsätta utveckla verksamheten. Omsättningen ligger på cirka 6 000 kr per dag. Ytan är cirka 20 kvm och hyran är 13 700 kr inkl. moms per månad. Öppettiderna är alla dagar 9–18. Notera att man kan ha öppet till 24 om man vill.

Pris: 800 000 kr/bud.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan