Kategori: Pizzeria

Pizzabutik DK 10 000 (ID:1483)

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 10 000

Hyra: 14 

Yta: 75 

Öppettider: -  

Sittplatser: 35

Pris: 1500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Pizzabutiken med rättigheter är en pärla på Göteborgs restaurangscen. Etablerad sedan år 2006, har den byggts upp från grunden med en passion för att skapa god mat och ge en trevlig matupplevelse till kunderna. Lokalen är påkostat inredd med en italiensk design, vilket skapar en autentisk atmosfär och bidrar till ett första positivt intryck för kunderna. År 2018 renoverades lokalen och är idag fortfarande i utmärkt skick.

Menyn på pizzabutiken är mycket väl utformad med en mängd olika pizzaalternativ som tilltalar både köttälskare och vegetarianer. Med färska ingredienser av högsta kvalitet och ett passionerat team av kockar kan kunderna njuta av läckra pizzor med fantastiska smaker som toppas med kreativa kombinationer av ingredienser.

Butiken har öppet sex dagar i veckan och är en idealisk plats för en snabb lunch, en avkopplande middag eller en festlig kväll med vänner och familj. Totalt finns det ca 35 sittplatser inomhus och ca 20 platser utomhus, vilket gör det möjligt att ta emot stora grupper av människor.

Även om pandemin har påverkat verksamheten och minskat omsättningen, har pizzabutiken fortsatt att vara en favorit bland invånarna i Göteborg. Verksamheten har mycket låg hyra på 14 200 kr (momsbefriad), vilket gör det möjligt att erbjuda rimliga priser för sina rätter och dra till sig en större kundbas. Dessutom finns det ingen liknande konkurrerande verksamhet i närheten. Alla kostnader som sophantering, värme och varmvatten ingår i hyran, vilket gör det enkelt för
företaget att hantera sina driftskostnader.

Ytan på butiken är ca 75 kvadratmeter och är mycket välplanerad för att rymma ett kök, en bardisk och sittplatser för kunderna. Beläget i ett av de rikaste områdena i Göteborg, är pizzabutiken en idealisk plats för en restaurangverksamhet och erbjuder en potentiellt hög kundtillströmning. Dessutom är området lättillgängligt med allmänna kommunikationer och parkering i närheten.

Sammanfattningsvis är pizzabutiken med rättigheter en utmärkt plats för att avnjuta läckra pizzor med vänner och familj. Med högkvalitativa ingredienser, autentisk design, utmärkt service och rimliga priser, är det ingen överraskning att pizzabutiken har blivit en av de mest populära restaurangerna i Göteborg.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan