Kategori: Cafe

Café med utmärkt läge och låg hyra (ID:1484)

Ort: Lilla Edet

Hyra: 6150 

Yta: 165 

Öppettider: 11-18 

Sittplatser: 60

Pris: 500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Nu finns en verksamhet till salu där ägaren har omvandlat en tom lokal till ett café med en total yta på 165 kvadratmeter, beläget i en utmärkt central position med stora skyltfönster och en charmig gammaldags platsbyggd inredning. Lokalen har också en funktionell ventilation med fläktkåpa samt praktiska golvbrunnar i tillredningsköket och övriga utrymmen.

Cafét har generösa öppettider mellan kl. 11-18 på vardagar, kl. 8-16 på lördagar och kl. 10-14 på söndagar vilket ger besökare en möjlighet att besöka lokalen när det passar dem bäst. Cafét erbjuder också en uteservering med 15 platser för dem som vill njuta av rätter och drycker utomhus.

Trots den höga kvaliteten och det utmärkta läget har lokalen en mycket överkomlig hyra på 6 150 kr per månad fram till mars 2024, som höjs till 14 000 kr per månad efter det. Cafét är också stolta över att inte ta ut någon moms på hyran, vilket gör det till en av de mest prisvärda platserna i området.

Cafét har för närvarande ingen heltidsanställda, men man har fem timanställda för att leverera högkvalitativ service till besökarna. Detta team av anställda är engagerade och hårt arbetande för att säkerställa att kunderna får en bra upplevelse på cafét.

Sammanfattningsvis är detta ett café med utmärkt läge och en charmig atmosfär, med generösa öppettider och rimliga hyreskostnader. Cafét är väl utrustat och har en dedikerad personal som arbetar hårt för att leverera högkvalitativ service till besökarna.

Pris: 500 000 kr +övertagande av leasingavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan