Kategori: Hudvårdssalong

Lokal för skönhetssalong nära avenyn (ID:1486)

Ort: Göteborg

Hyra: 17571 

Yta: 48 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till denna enastående möjlighet att förvärva en högst attraktiv lokal belägen mitt i hjärtat av Göteborgs pulserande centrum. Denna fantastiska skönhetssalong sträcker sig över 48 kvadratmeter och är belägen på en av stadens mest eftertraktade adresser.

Salongen har en modern och trendig atmosfär och är för närvarande Göteborgs mest efterfrågade fransförlängningssalong med en omfattande kundkrets. Men det finns stora möjligheter att expandera verksamheten ytterligare med potential för utvidgning till andra skönhetsinriktningar, massage, fotvård eller butik.

Lokalen är i utmärkt skick och totalrenoverades under våren 2021 för en summa av 150 000 SEK. Alla maskiner och sängar är helt nya och de 4 behandlingsbäddarna kan avskärmas för att skapa 2–3 mindre behandlingsrum.

Området runt salongen är välbärgat och ligger parallellt med shopping- och upplevelsegatan Avenyn där det finns ett stort utbud av butiker, restauranger och andra serviceinrättningar. Arkivgatan är en av de mest högt ansedda gatorna i området med många bostäder och butiker i närheten.

Lokalen är tillgänglig för endast 250 000 SEK och hyran på 17 571 SEK/mån exklusive moms inkluderar värme, varmvatten, VA, el och sophämtning.

Denna fantastiska möjlighet att förvärva en högst attraktiv lokal mitt i hjärtat av Göteborgs centrum är en unik chans för dig att etablera dig på en av stadens mest eftertraktade adresser och fortsätta med den framgångsrika verksamheten eller utveckla din egen idé inom skönhetsbranschen. Missa inte chansen att ta över denna enastående möjlighet!

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan