Kategori: Frisersalong

Frisörsalong oms 3,5 MSEK (ID:1487)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1487

Ort: Göteborg

Omsättning: .3500000

Hyra: 28000 

Yta: 92 

Öppettider: 9-18 

Sittplatser: -

Pris: 2550000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en högpresterande frisörsalong i hjärtat av ett köpstarkt och expansivt område i Göteborg. Salongen har allt som behövs för att driva en framgångsrik verksamhet. Denna välkända och välinarbetade frisörsalong har varit i drift sedan 2008, och bedrivs i nuvarande lokaler sedan 2017. Totala ytan är 92 kvm. Hyran är cirka 28 000 kr inkl. moms och samtliga tillägg, vilket gör det till en ännu mer attraktiv investering.

Salongen har byggts från grunden och är fullt utrustad med sju frisörstolar och tre platser för schamponering med massage. Samtliga inventarier är i utmärkt skick och salongen är mycket ljus och inbjudande med skyltfönster som lockar till sig nya kunder varje dag. Läget är bra, med gott om parkeringar och nära till bussar för att underlätta för kunderna. Verksamheten är öppen vardagar från 9–18 och lördagar från 9–14. Detta är en högintäktsverksamhet med en omsättning på cirka 3,5 MSEK per år (2022), vilket har ökat varje år och det finns stora möjligheter att expandera ytterligare.

Salongen har en erfaren och engagerad personal på fem personer, plus ägaren, som alla bidrar till att skapa en välkomnande och professionell atmosfär. Detta är en enastående möjlighet att förvärva en lönsam och väletablerad frisörsalong i en av Göteborgs mest eftertraktade områden.

Med ett pris på 2,55 MSEK (bolagsaffär), är detta en investering som du inte vill missa! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan