Kategori: Lunchrestaurang

Lunchrestaurang DK 8000 (ID:1488)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1488

Ort: Stockholm

Omsättning: .DK 8000

Hyra: 23000 

Yta: 106 

Öppettider: -  

Sittplatser: 50

Pris: 900000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Ypperligt tillfälle att etablera sig mitt i bästa läge i Hägersten/Västberga! Många företag, kontor, och bostäder runtomkring. Restaurangen är i ett plan och drivs idag endast som lunchöppet men man kan även ha kvällsöppet om man vill öka omsättningen ytterligare. Kundunderlag finns.

Perfekt läge och en bra prisvärd hyra. Konceptet är idag wok, ramen, sushi och poke bowl. Denna restauranglokal kan även lämpa sig för tex, husmanskost, indisk, turkisk eller persiskt koncept. Verksamheten är fullt godkänd av berörda myndigheter. Med aktiv marknadsföring finns det stora utvecklingsmöjligheter. Köket är väl utrustat med gas, ventilation och fungerande maskiner, klart att ta över och driva vidare.

Yta: 106 kvm.
Antal sittplatser: 50 inne och 6 ute på sommarhalvåret.
Hyra: 23 000 kr exkl. moms per månad.
Öppettiderna är för närvarande vardagar 10.30 – 14, stängt lördag och söndag.
Dagskassa: cirka 8 000 kr i genomsnitt.
Begärt pris: 900 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Visningstid







Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan