Kategori: Restaurang

Komplett asiatisk restaurang i Falkenberg (ID:1489)

Ort: Falkenberg

Omsättning: .DK 10000

Hyra: 25000 

Yta: 122 

Öppettider: 11-20 

Sittplatser: 80

Pris: 500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till en fantastisk möjlighet för dig som vill ta över en väletablerad asiatisk restaurang med högkvalitativ mat i hjärtat av Falkenberg. Denna pärla har allt du behöver för att ta din dröm om att äga en framgångsrik restaurang till nästa nivå! Med en blandning av sushi, vietnamesiska, kinesiska och thailändska smaker erbjuder denna restaurang prisvärd mat av bästa kvalitet. Dessutom är atmosfären härlig och kunderna strömmar in från närbelägna bostadsområden och företag.

Lokalen är både trevlig och välskött och har en total yta på 122 kvadratmeter, plus ett källarplan om 60 kvm. Med 80 sittplatser finns gott om utrymme för att välkomna en stor mängd gäster. Hyran är cirka 25 000 kr exkl. moms per månad, värme och vatten ingår, och öppettiderna är generösa från 11–20 måndag till lördag. Just nu genererar restaurangen cirka 10 000 kr i dagskassa per dag i genomsnitt, vilket är en fantastisk inkomstpotential.

Denna restaurang har en lojal och väl inarbetad kundkrets och med mycket ljusa framtidsutsikter är detta en investering som du inte vill missa. Tillträde sker snarast möjligt, det finns stor möjlighet att tjäna pengar inför sommaren då det är mycket turister i Falkenberg så tveka inte att ta kontakt för att boka en visning av denna fantastiska möjlighet!

Pris: 500 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan