Kategori: Övriga rörelser

Hälsokostbutik i Älmhult (ID:1490)

Ort: Älmhult

Omsättning: .DK 6000

Hyra: 15000 

Yta: 180 

Öppettider: 10-18 

Sittplatser: -

Pris: 575000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till en unik investeringsmöjlighet i den eftertraktade staden Älmhult! Missa inte chansen att ta över en väletablerad hälsokostbutik med ett oslagbart läge mitt i centrum. Denna välskötta butik har allt som behövs för att ta nästa steg i sitt expansionsäventyr. Älmhult är en stad i snabb utveckling med en växande befolkning, vilket gör detta till ett perfekt tillfälle att ta över en blomstrande verksamhet som befinner sig mitt i dess centrum. Butiken har ett fantastiskt läge och drar nytta av ett stort flöde av kunder som besöker området.

Butiken är för närvarande medlem i Life, men det är upp till den nya ägaren att bestämma om man vill fortsätta med detta medlemskap eller driva butiken helt fristående. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa butiken till dina specifika affärsbehov och visioner. Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter som kosttillskott, hälsokost, naturlig hudvård, kosmetik, växtbaserade läkemedel, livsstilsprodukter, skor och rehabprodukter. Med en dagskassa på 6 000 kr i genomsnitt, och en positiv försäljningstrend, kan du vara säker på att din investering kommer att ge dig en stabil avkastning.

Denna välorganiserade butik har en total yta på 180 kvm och hyran är mycket överkomlig med endast 15 000 kr per månad. Öppettiderna på vardagar är mellan 10–18 och lördagar mellan 10–14. Nuvarande ägaren har drivit butiken i hela 14 år, varav de senaste 8 åren på nuvarande plats. Så tveka inte - ta chansen att ta över denna väletablerade hälsokostbutik med ett fantastiskt läge mitt i centrum av Älmhult.

Pris: 575 000 kr + varulager.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan