Kategori: Restaurang

Fräsch sushi/thairestaurang i Säffle (ID:1491)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1491

Ort: Säffle

Omsättning: .DK 6000

Hyra: 12000 

Yta: 200 

Öppettider: 11-21 

Sittplatser: 40

Pris: 450000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Superfräsch sushibar och thairestaurang belägen i Säffle finns nu till försäljning! Verksamheten har ett mycket bra läge i centrum, med närhet till både butiker, företag och boende i området. Det finns också en stor parkering i anslutning till restaurangen. Denna restauranglokal kan även lämpa sig för tex, husmanskost, pizzeria eller något annat koncept.

Lokalen om 200 kvm är både trevlig och välskött. Hyreskostnaden är endast cirka 12 000 kr per månad, momsbefriad. Antal sittplatser är 40 inne och 30 ute. Lokalen är i prima skick, samtliga inventarier och inredning är fräscha. Öppettider: alla dagar 11–21.

Dagskassan är just nu i genomsnitt cirka 6 000 kr. Det är många avhämtningskunder som kommer in för att hämta beställningar. Det finns stor möjlighet att öka omsättningen genom att marknadsföra sig mot och leverera till företag tex. Trogen och väl inarbetad kundkrets finns. Det finns mycket ljusa framtidsutsikter. Tillträde skall ske snarast möjligt.

Pris: 450 000 kr eller bästa inkommande bud.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan