Kategori: Övriga rörelser

E-handel inom interiör/present (ID:1492)

Ort: Östersund

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 350000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Letar du efter en unik och spännande affärsmöjlighet? Ett mycket omtyckt varumärke med stor potential och alla grundläggande förutsättningar finns nu till salu. Ett ypperligt tillfälle för en driven entreprenör att ta företaget till en ny nivå. Bolaget är i ett uppstartsskede men kan redan skryta med en högkvalitativ tillverkningsprocess och färdiga avtal med stora marknadsplatser som exempelvis Amazon och CDON. Företagets uppskattade lyxprodukter inom interiör- och presentmarknaden, varav en del av designerna är helt unika i Sverige och EU, grundar för ett gott kundunderlag både nationellt och internationellt.

Med E-handelsverksamhet, tekniska lösningar i framkant och marknadsföringskanaler med mera samt ett redan befintligt varulager, innebär en förärvning av företaget möjlighet att starta upp försäljning från dag ett. Den nuvarande ägaren startade företaget som ett projekt på sidan av ordinarie sysselsättning och är nu redo att lämna över till en driven person som har energi, entreprenörsanda och vilja att ta företaget till nästa nivå.

Priset ligger på 350 000 kr eller bud. Bolagsaffär.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan