Kategori: Restaurang

Koreansk restaurang oms 3,8 MSEK (ID:1494)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1494

Ort: Linköping

Omsättning: .3800000

Hyra: 24800 

Yta: 186 

Öppettider: -  

Sittplatser: 40

Pris: -

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att bli ägare till en av Linköpings mest populära restauranger! Denna koreanska BBQ-restaurang har ett fantastiskt centralt läge, bara 800 meter från Linköpings resecentrum och 1 km från Stora torget. Restaurangen har stora fönster som vetter ut mot gatan. Restaurangen har även speciella grillbord, vilket ger en unik matupplevelse för gästerna. Restaurangen har liten konkurrens och det finns stora möjligheter att ta den till nya höjder. Restaurangen har plats för upp till 40 sittande gäster inne och ytterligare 20 platser på uteserveringen. Hyran är 24 800 kr exkl. moms per månad.

Restaurangen har även en pizzaugn som kan användas för att öppna en pizzeria eller en grillrestaurang. På 116 kvm och med en undervåning på 70 kvm finns det gott om utrymme för att skapa en spännande meny och driva en framgångsrik verksamhet.

Tillträde är omgående, så det finns ingen tid att förlora. Köket är välutrustat med ventilation och fungerande maskiner, klart att tas över och driva vidare. Med aktiv marknadsföring finns det stora utvecklingsmöjligheter för den här restaurangen, så varför inte ta chansen att bli ägare till denna fantastiska verksamhet? Man kan även ansöka om serveringstillstånd för att öka omsättningen.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan