Kategori: Övriga rörelser

Mycket etablerad redovisningsbyrå (ID:1495)

Ort: Göteborg

Omsättning: .1600000

Hyra: 7800 

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 1600000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Bolaget har haft stabil ekonomi sedan dess grundande 1995 och har enastående prestanda med ett kundunderlag på 60–70 företag. Under de senaste tre åren har bolaget lyckats uppnå en imponerande nettoomsättning på i genomsnitt 1 640 000 kr, exklusive moms. Bolaget har varit så framgångsrikt att ägarna har haft möjlighet att betala ut en generös årlig vinstutdelning på mellan 400 000–450 000 kr under de senaste tre åren.

Bolaget har kunder som är verksamma inom en rad olika branscher, inklusive service, transport, IT, läkare och tandläkare, konsulttjänster, skönhet och frisör, bygg och fastighet, café och restaurang, trädgårdsservice, spelbutiker, import och export samt andra relaterade verksamheter. Med en imponerande kundbas är det en möjlighet för en erfaren redovisningskonsult eller företag att ta över verksamheten och fortsätta på den inslagna vägen.

Ägarna planerar att sälja sitt aktieinnehav på 1 000 aktier och aktiekapital på 25 000 kr, med målet att pensionera sig. Kontoret, som ingår i överlåtelsen, är beläget i västra Göteborg och har en hyra på 7 800 kr exklusive moms per månad, är fullt utrustat med alla inventarier som behövs för att driva en redovisningsbyrå. El, vatten och värme ingår i hyran. Det finns också en anställd som har arbetat i bolaget i fem år och har en omfattande kunskap om företaget och dess kunder. Denna anställd kommer att vara en tillgång för en smidig övergång till en ny ägare. Mer detaljerad information om bolaget kommer att lämnas efter undertecknande av ett sekretessavtal (NDA).

Begärt pris: 1 600 000 kr. Bolagsaffär.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan