Kategori: Lokal

Lokal för blomsterbutik (ID:1496)

Ort: Göteborg

Hyra: 2800 

Yta: 40 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök.

Beskrivning:

Blomsterbutik med lokal till salu! Nu finns en mycket fin lokal för butik till salu. Ytan är cirka 40 kvadratmeter och hyran är cirka 2 800 kr per månad (momsbefriad). Nuvarande ägaren har bedrivit blomsterbutik i lokalen, men i dagsläget är den stängd. I överlåtelsen medföljer blomsterkylar som ägaren installerat. Lokalen har tidigare använts för restaurangverksamhet men saknar i dagsläget ventilation.

Lokalen är mycket fin och fräsch. Det finns stora skyltfönster. Lokalen ligger i ett mindre centrum i ett medelstort bostads- och villaområde. Det finns ca 1 000 bostäder och samtliga är kapitalstarka.

Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för dig som söker en bra lokal för butik.

Överlåtelsen kommer att ske som en inkråmsaffär.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan