Kategori: Restaurang

Populär restaurang på västkusten (ID:1497)

Ort: Ort utanför Göteborg

Omsättning: .6000000

Hyra: 39000 

Yta: 200 

Öppettider: 17-01 

Sittplatser: 50

Pris: -

Priskommentar: -

Beskrivning:

En populär och väletablerad restaurang belägen på ort utanför Göteborg. Strategiskt placerad med centralt läge i ett mycket köpstarkt område med bra genomströmning. Gott om turister på sommaren. Konceptet är italiensk mat/kvarterskrog. Restaurangen är mycket populär och med bra rykte. Bra omsättning trots korta öppettider. I dagsläget har man endast öppet onsdag till lördag, kvällar. Under perioden maj-dec 2022 omsatte man cirka 5,77 MSEK inklusive moms på endast 4 dagar i veckan. Men man kan enkelt utöka med lunch med mera om man vill för att öka omsättningen ytterligare.

Ytan är ca 200 kvm, lokalerna är mycket fräscha och välplanerade. Hyran är ca 39 000 kr per månad. Det finns 50 sittplatser inne och en stor uteservering med bar som rymmer cirka 220 platser. Lokalen är väl påkostad och renoverad. Samtliga inventarier är i mycket gott skick. Fettavskiljare som uppfyller samtliga krav från miljö & hälsovårdsnämnden finns. Man har även serveringstillstånd.

Öppettider: ons-tor 17–23, fre-lör 17–01.
Pris: 600 000 kr + övertagande av skulder.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan