Kategori: Övriga rörelser

Varumärke inom eldriven MC (ID:1498)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1498

Ort: Göteborg

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Vi på Mäklarjouren har en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av att utöka din verksamhet inom eldriven MC. Vi presenterar stolt ett eget märke för eldriven MC (registrerat varumärke i Sverige), som har funnits på marknaden i ett år. Trots att produkten har potential att nå en bred kundbas har man inte haft möjlighet att utveckla webbshop eller marknadsföra MC eftersom man har varit mest fokuserad på fyrhjuliga elfordon och endast sålt till återförsäljare. Detta är en unik produkt och mycket lönsam verksamhet. Därför söker vi nu efter en potentiell köpare som kan ta hand om detta fantastiska märke och hjälpa till att utveckla det till sin fulla potential. Detta innefattar utveckling av en webbshop och leverans av produkter till konsumenter eller utveckling av din egen återförsäljare.

Vad som ingår i inkråmsöverlåtelsen är webbsidan, ett svenskt varumärke hos PRV, en COC/EG typgodkänd motorcykel med eget namn som betyder att fordonet kan registreras hos Transportstyrelsen. Dessutom kan du även ta över flera el-mopeder och el-MC från andra märken om du önskar det., samt även kontakter med leverantörer/fabrik med komplett information om hur du kan beställa, importera, och tulla produkten samt hjälp med marknadsföring. Man kan även ombesörja registrering av den potentiella köparen som yrkesmässig importör hos Transportstyrelsen. Denna fantastiska möjlighet är perfekt för någon som vill ta steget in i eldrivna Mc-branschen eller utöka sin nuvarande verksamhet. Det finns stor potential att bli en stor succé på marknaden och vi är säkra på att du kommer att uppskatta denna unika möjlighet.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan