Kategori: Frisersalong

Frisörsalong med A-läge oms 3,7 MSEK (ID:1499)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1499

Ort: Göteborg

Omsättning: .3700000

Hyra: -  

Yta: 134 

Öppettider: 10-19 

Sittplatser: -

Pris: 550000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Unna dig lyxen att investera i en av Göteborgs mest eftertraktade frisörsalonger i stadens mest populära område. Denna välvårdade och elegant inredda salong med en yta på 134 kvm (+förråd/extra utrymme om 180 kvm) har 7 stolar och 2 platser för schamponering. Förutom den förstklassiga upplevelsen av hårbehandlingar finns det även möjlighet att lägga till nya behandlingar som nagel- eller massagebehandlingar.

Salongen har en imponerande omsättning på cirka 3,7 MSEK under 2021, vilket är ett bevis på dess ställning som en ikonisk och lyxig verksamhet i området. Den nuvarande ägaren har gjort ett fantastiskt jobb med att etablera denna verksamhet och skapa en varumärkesidentitet som har mycket begränsad konkurrens. Öppettiderna är måndag till fredag från 10:00 till 19:00 och lördagar från 11:00 till 16:00.

För närvarande hyr salongen ut 4 av stolarna till en intäkt på 10 000 kr exkl. moms per stol och månad, vilket innebär att du kan börja tjäna pengar på din investering från första dagen. Med tre dedikerade och erfarna anställda som arbetar i verksamheten kan du vara säker på att du får en exceptionell upplevelse när du besöker salongen. Denna exklusiva verksamhet är nu till salu, och den nuvarande ägaren begär ett pris på 550 000 kr. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att ta kontroll över din ekonomiska framtid genom att äga en redan etablerad och väletablerad lyxig verksamhet med ännu större potential att växa.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan