Kategori: Restaurang

cafe/bistro i city med A-läge (ID:1500)

Ort: Göteborg

Hyra: 22000 

Yta: 65 

Öppettider: 11-18 

Sittplatser: -

Pris: 1200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Drömmer du om att äga en restaurang i ett attraktivt och köpstarkt område i stadskärnan? Denna fräscha och populära restaurang är nu tillgänglig för försäljning och har enorm potential att växa ännu mer under rätt ledning. Med ett strategiskt läge på en vältrafikerad gata drar denna restaurang till sig ett stort antal kunder och har en hög lönsamhet.

Med en yta på cirka 65 kvm och plats för 10–18 sittande gäster, är denna restaurang ett perfekt val för den som vill ha en mysig och intim atmosfär samtidigt som den är lätt att driva. Hyran på 22 000 kr per månad är överkomlig, vilket gör det till en lönsam investering.
Restaurangen är öppen på vardagar från 11–18, lördagar från 12–17 och stängd på söndagar. Dessutom är lokalen flexibel och lämpar sig för att anpassas till olika typer av koncept som sushi, persisk eller annan matstil.

Så ta chansen att investera i denna restaurang och se din dröm om att äga en restaurang bli verklighet. Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Pris: 1 200 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan