Kategori: Cafe

café och klädaffär med A-läge (ID:1501)

Ort: Göteborg

Hyra: 29000 

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: 40

Pris: 800000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Vill du äga ditt eget café och klädaffär i ett AAA-läge? Då är detta det perfekta tillfället för dig! Det här nybyggda objektet har en fantastisk yta och har kostat över 1 100 000 kronor att bygga. Men med rätt koncept kan du enkelt omsätta mellan 8 000–10 000 kronor per dag. Hyran är cirka 29 000 kr exkl. moms per månad. Det finns cirka 40 sittplatser inomhus och man har även en uteservering med möjlighet till cirka 20 platser.

Här har du möjlighet att ta över en verksamhet som redan har investerat i ny ventilation och ett nytt kök som är speciellt anpassat för caféverksamhet. Ägaren har dessvärre inte tid att driva denna verksamhet själv, vilket ger dig möjligheten att ta över och starta din drömverksamhet. Det finns också möjlighet att ansöka om serveringstillstånd och ändra verksamhet till restaurang/bar.

Eftersom denna verksamhet är ny finns det inte mycket bokföringsmaterial att ta del av, vilket ger dig möjlighet att forma verksamheten efter dina egna önskemål och visioner. Med en optimal yta och rätt sortiment kan du lätt öka dina intäkter och skapa en livsstil som du alltid har drömt om. Du kommer att ha tillgång till många sittplatser och kan välja mellan att hålla öppet mån-fre 10–19, lördagar 11–16 och söndagar stängt.

Vill du veta mer om detta fantastiska objekt och boka en visning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten, så det är bäst att gå via Mäklarjouren. Säljarens önskemål är att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide, så missa inte chansen att göra din dröm till verklighet. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att ta ditt första steg mot din drömverksamhet!

Pris: 800 000 kr.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan