Kategori: Övriga rörelser

Unikt projekt inom pålkapning (ID:1502)

Ort: Göteborg

Omsättning: .1600000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 4500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Du kanske har drömt om att äga en unik och högpresterande firma inom pålkapning i betong och stål? Då är detta din chans att förverkliga din dröm! Vi presenterar en välrenommerad och mycket erfaren firma som har utvecklat en helt egen, unik lösning som har gjort dem till en av de mest eftertraktade firmorna inom branschen.

Firman använder en radiostyrd pålkapningsrobot för att utföra kapningen, vilket ger dem en betydande ökning i effektivitet och minskning i riskerna jämfört med traditionella metoder. Företaget utför pålkapning vid byggen såsom hus, broar, kajer, vägbyggen med mera och kan kapa både i stål och betongpålar. Kundkretsen består av entreprenadfirmor, både små och stora, inklusive PEAB och Skanska med flera.

Firman har funnits sedan 1988 och normalt sett brukar omsättningen ligga runt 1,6 – 1,8 MSEK per år. Men med nya ägare finns en enorm potential för tillväxt och utveckling. Ägaren arbetar ensam för närvarande och nu vill han sälja på grund av pensionering. Du får med allt du behöver i överlåtelsen: 2 pålkapningsmaskiner, 2 containrar, 1 lastbil (Volvo årsmodell -08), 1 kross, verktyg, reservdelar, telefonnummer, kundregister, hemsida och orderbok. Ägaren har också ett befintligt aktiebolag som kan överlåtas. Den nuvarande ägaren kan till och med tänka sig att stanna kvar i verksamheten under en övergångsperiod för att underlätta överlåtelsen.

Priset för denna fantastiska möjlighet är 4 500 000 kr. Detta är en sällsynt chans att förvärva en firma som är unik i sin bransch och som har potential att växa och utvecklas ytterligare. Tveka inte att ta kontakt med oss idag för att boka en visning och lära mer om denna unika möjlighet att äga en av de mest framgångsrika firmorna inom pålkapning i betong och stål. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga din dröm!

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan