Kategori: Frisersalong

Frisörsalong i Malmö, låg hyra! (ID:1503)

Ort: Malmö

Hyra: 2542 

Yta: 35 

Öppettider: 10-18 

Sittplatser: -

Pris: 200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Möjlighet att ta över en etablerad frisörsalong mitt i hjärtat av Malmö! Med en plats som har varit hem åt denna salong i mer än 20 år är det nu ditt tillfälle att äga och driva denna verksamhet. Beläget i den populära stadsdelen Lugnet, bara ett stenkast från en livlig gågata och flera parkeringsmöjligheter, ligger denna pärla.

Salongen har två stolar och en tvätt, vilket gör det lätt att ta emot kunder och ge dem den omsorgsfulla service som de har kommit att förvänta sig. Kunderna sträcker sig från lojala besökare från 20 år tillbaka till nyinflyttade eller drop-in-besökare. Salongen är öppen från måndag till fredag från kl. 10.00 till 18.00 och på lördagar från kl. 11.00 till 14.00.

På en yta på ca 35 kvm erbjuder salongen en mysig och avslappnad atmosfär för alla kunder. Hyran är otroligt överkomlig på endast 2542:-/månad inklusive vatten och el. Det finns också en espressomaskin, speglar, frisörstolar och mer som ingår i inventarierna.

Nuvarande ägare, som har drivit salongen i 7 år, lever utomlands mellan oktober och april och är ivrig att hitta en ny ägare som kan ta hand om och fortsätta att ge kunderna den högsta kvaliteten på frisörbehandlingar året runt. Så vad väntar du på? Köp nu för 200 000 kr inklusive inventarier och äg en fantastisk frisörsalong mitt i hjärtat av Malmö!

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan