Kategori: ATG-online

Spelbutik i Huddinge oms 3,3 MSEK (ID:1504)

Ort: Huddinge

Omsättning: .3300000

Hyra: 30000 

Yta: 89 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 1200000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Mycket väl inarbetad spelbutik finns nu till salu. Utmärkt läge med både företag och bostäder i närheten, gott om parkeringar utanför. Systembolaget, Coop och många andra kända butiker som drar mycket folk ligger i närheten. Butiken är ombud för ATG och Svenska Spel, samt Postnord och DHL. Dessutom försäljning av tidningar, tobak, godis, glass och drycker.

Intäkter från ATG och Svenska Spel är idag cirka 40 000 kr per månad, DHL och Postnord cirka 25 000 kr per månad. Dagskassan i butik är cirka 20 000 kr. Hyran är cirka 30 000 kr per månad, inklusive p-plats i garage. Total yta: 89 kvadratmeter. Lokalen är försedd med kontor/litet kök samt personaltoalett. För speltillstånd krävs godkännande av Svenska Spel och ATG (En ny ägare måste godkännas av ATG, Svenska spel). Butiken har stadig kundkrets. Besöks flitigt av stamkunder. Ett utmärkt tillfälle för rätt person!

Begärt pris: 1 200 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan