Kategori: Frisersalong

Fräsch frisörsalong med A-läge i centrum (ID:1505)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1505

Ort: Göteborg

Hyra: 16100 

Yta: 75 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 350000

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök.

Beskrivning:

Letar du efter en unik möjlighet att investera i en förstklassig och elegant frisörsalong med ett utmärkt läge? Då har vi precis vad du söker! Vi är stolta över att erbjuda en frisörsalong till försäljning som är belägen i ett av stadens mest eftertraktade områden.

Denna frisörsalong är på 75 kvadratmeter och har en hyra på cirka 16 100 kr inkl. moms per månad. Salongen har nyligen renoverats år 2021 för cirka 250 000 kr, och har tre klippstolar och två schamponeringsstationer, vilket ger gott om utrymme för att ta emot kunder. Salongen har också ett stort parkeringsområde mitt emot lokalen och tillgång till tvättstuga i byggnaden.

Faciliteterna i salongen inkluderar ett väntrum, ett område där klippning inte sker, två schamponeringsstationer och ett luftkonditioneringssystem. Med en yta på över 75 kvadratmeter har du möjlighet att skapa din drömsalong med valfri design och inredning.

Detta fantastiska objekt har hög trafik från ett stort kontorshus mittemot, vilket ger möjlighet för många spontana kunder. Säljaren har drivit salongen framgångsrikt i två år, och området har cirka 5 000 kontorsplatser, vilket ger goda framtidsutsikter då området utvecklas mycket.

Tveka inte att boka en visning idag genom att kontakta vår ansvarige företagsmäklare Michel Avide på 0709542044 eller via e-post på info@maklarjouren.nu för att få mer information och vidare handläggning. Vänligen notera att all kontakt sker genom Mäklarjouren och ansvarig mäklare, så vi kan garantera en smidig och professionell affär. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om en fantastisk frisörsalong med enastående läge.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan