Kategori: Övriga rörelser

Transport & logistikföretag i Västsverige (ID:1506)

Ort: Västsverige

Omsättning: .10000000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 5000000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Ta chansen till att ta rodret av en framstående juvel inom transport- och logistikbranschen! Vi presenterar en enastående möjlighet att äga en högprofilerad, blomstrande transportfirma baserad i hjärtat av Västsverige. Företaget, som grundades 2020, har på rekordtid blivit den ledande aktören inom kylutrustade lätta lastbilar i kommunen, vilket gör det till en sällsynt och värdefull tillgång. Med exklusiva avtal med giganter som COOP, Linas Matkasse, Hello Fresh, och ett högt aktat slakteri som levererar till skolkök, erbjuder detta företag en stark, robust kundbas som garanterar en stadig intäktsström.

Företaget är stolt ägare till fem toppmoderna, kylutrustade lätta lastbilar, och hyr ytterligare sex för att tillgodose en imponerande volym av cirka 1 000 leveranser per vecka. Genom att använda optimerade rutter säkerställs maximal effektivitet i verksamheten - tid är pengar, som man säger! Platsen är imponerande, med en rymlig kontors- och lagerlokal på 800 kvm, inklusive 600 kvm lagerutrymme och 200 kvm för kontor och utställning. Utöver detta finns en inhägnad utomhusyta på 900 kvm, utrustad med en kylcontainer för säker förvaring av livsmedel. Säkerheten är hög, med en låsbar grind som skyddar dina tillgångar.

Företaget har en dedikerad personalstyrka med sju anställda, inklusive ägaren, och cirka 15 hyrda chaufförer för att tillgodose den växande efterfrågan. Under 2021–2022 nådde företaget en imponerande omsättning på cirka 6,3 miljoner kronor, med en förväntning att fördubbla denna siffra under 2022–2023.

Allt detta kan bli ditt för det fördelaktiga priset av 5 000 000 kr. Så varför vänta? Grip chansen att investera i denna lönsamma, växande verksamhet och bli en nyckelspelare inom transport- och logistikbranschen idag! Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan