Kategori: Kiosk/godisbutik

Kiosk, souvenir- och godisbutik med A-läge (ID:1507)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1507

Ort: Göteborg

Omsättning: .1500000

Hyra: 23000 

Yta: 44 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 700000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Unik affärsmöjlighet i hjärtat av Göteborg centrum! En kiosk och souvenirbutik med AAA-läge, perfekt belägen i närheten av Göteborgs centralstation och flera populära hotell. Med ett pulserande affärs- och bostadsområde och en stadig ström av kunder, inklusive turister, är detta verkligen en plats där framgång väntar på dig.

Med en yta på cirka 44 kvadratmeter erbjuder denna lokal allt du behöver för att skapa en framgångsrik verksamhet. Hyran på endast cirka 23 000 kr per månad inkluderar till och med kostnader för el och vatten. Detta ger dig en exceptionellt gynnsam ekonomisk grund för att maximera din vinst. Öppettiderna är generösa och anpassade för att dra nytta av det pulserande stadslivet. Du kan välkomna kunder vardagar från 9 till 19, lördagar från 9 till 17 och söndagar från 10 till 15. Före pandemin nådde omsättningen imponerande 1,5 miljoner kronor per år.

Sortimentet är brett och tilltalande för en mångfald av kunder. Här hittar du allt från uppfriskande drycker och läckert godis till läskande glass, cigaretter och snus. Dessutom erbjuder butiken en mängd olika souvenirer och presentartiklar. Med befintligt tobakstillstånd kan du även dra nytta av en etablerad marknad för tobaksvaror. Den nuvarande ägaren har drivit verksamheten i åtta framgångsrika år och väljer nu att sälja på grund av pensionering. Detta är en unik möjlighet för dig att ta över en väletablerad verksamhet och skapa din egen framgångsrika framtid.

Pis: 700 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan